Foto Voorkant Infogids Palliatieve zorg 2021
Alle zorgverleners die palliatieve zorg verlenen, zijn door het netwerk Palliatieve zorg voor u gebundeld in een Informatiegids Palliatieve zorg. In deze regionale informatiegids staan de adressen van organisaties en instellingen die palliatieve zorg bieden in onze regio.

Heeft u interesse in een gedrukt exemplaar? U kunt deze bestellen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u aangeeft hoeveel exemplaren u wilt ontvangen, zorgen wij dat ze uw kant opkomen. 

 

 

Tijdschrift Pal voor u

Vanaf het mompalent dat iemand hoort dat hij ongeneeslijk ziek is, is de behoefte aan informatie groot. In het magazine Pal voor u vertellen deskundigen en mensen die dit zelf meemaken waar je mee te maken kunt krijgen en hoe je hiermee om kunt gaan.

De Pal voor u is een praktisch en informatief magazine. Mensen die ongeneeslijk ziek zijn kunnen baat hebben bij de verhalen die dit magazine biedt, over contact met lotgenoten bijvoorbeeld. Of over praktische (geld) zaken. Of over de veranderingen die ziekte met zich mee kan brengen. Bij het tijdschrift is ook een regionaal katern gevoegd. Hierin vindt u een praktisch overzicht met alle palliatieve zorgorganisaties in de regio.

Wilt u Pal voor u gratis ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.