Feature Image

Wilt u ook aan de slag met het scholen van verzorgenden in uw organisatie?

Verzorgenden hebben regelmatig te maken met cliënten in de palliatieve fase. Zij signaleren vaak als eerste een verandering in conditie, ADL of gedrag bij hun cliënten.

Ze hebben regelmatig te maken met een complexe situatie van de cliënt en diens naasten, waar problemen op lichamelijk, psychisch, sociaal en spiritueel vlak elkaar beïnvloeden. Daarbij zijn verschillende disciplines betrokken. Om goede palliatieve zorg te bieden, is de ontwikkeling en het bezitten van de juiste competenties en vaardigheden noodzakelijk. Om verzorgenden te scholen op het gebied van palliatieve zorg zijn 16 scholingsmodules ontwikkeld. Wilt u deze ook aanbieden binnen uw organisatie? Meld u zich dan nu aan voor de train-de-trainer.

Tijdens deze train-de-trainer krijgt u uitleg over de 16 scholingen en de leerdoelen. Ook leggen we uit hoe deze scholingen opgebouwd zijn, hetgeen u zal helpen om de scholingen vorm te geven.

Per scholing komt er een PowerPoint beschikbaar met hierbij de informatie die gegeven kan worden en een PDF die na de scholing naar de deelnemers gestuurd kunnen worden. 

  • Datum         10 oktober 2023
  • Tijd               15:00-17:00 uur
  • Locatie        Transmuralis, Morssingel 3, Leiden
  • Docent        Jeanet van Noord, verpleegkundig specialist en lid consultatieteam Hollands Midden

Heb je interesse om aan de train-de-trainer mee te doen? Meld je dan aan bij Anne Kors-Walraven, Programmaleider Palliatieve zorg, Transmuralis)