Feature Image

Regioplan IZA ZHN ingediend

Het regioplan Integraal Zorgakkoord voor Zuid-Holland Noord is 20 december vastgesteld door de stuurgroep IZA en is vervolgens op 28 december gepubliceerd op de website van De Juiste Zorg op de Juiste Plek. 

Het regioplan IZA ZHN is hier in te zien. 

In deze eerste versie van het regioplan zijn de grote lijnen uitgewerkt. Daarmee is het een mooi startdocument waar de regio in de komende maanden verder handen en voeten aan gaat geven. Transmuralis is penvoerder voor het regioplan en werkt hierin nauw samen met Zorg en Zekerheid, de GGD Hollands Midden, de 13 gemeenten en de zorgpartijen in de Holland Rijnland regio: Marente, Topaz, Libertas Leiden, ActiVite GGZ Rivierduinen, Huisartsenposten De LIMES, Rijn en Duin, Leiden University Medical Center, Alrijne Zorggroep, Basalt, Hecht GGD Hollands Midden, Gemeente Alphen aan den Rijn, Gemeente Kaag en Braassem, Gemeente Katwijk, Gemeente Leiden, Gemeente Leiderdorp, Gemeente Nieuwkoop, Gemeente Noordwijk, Gemeente Oegstgeest, Gemeente Voorschoten, Gemeente Zoeterwoude, Gemeente Hillegom, Gemeente Lisse, Gemeente Teylingen.

Uiteraard betrekken we ook de inwoners van de regio bij dit regioplan. Het regioplan heeft dan ook niet voor niets de titel: ‘Een gezonde regio maken we samen’. De mate van betrokkenheid, intensieve samenwerking en actiegerichtheid is veelbelovend voor de uitvoering van het regioplan Zuid-Holland Noord de komende jaren!