Feature Image

Nieuw: Themaboekje over seksualiteit en intimiteit bij een levensbedreigende ziekte

Ziekenhuisbezoeken, behandelingen, leven tussen hoop en vrees… Intimiteit en seksualiteit zijn niet de eerste zaken waar iemand aan denkt als hij/zij geconfronteerd wordt met een levensbedreigende ziekte. Toch hoort intimiteit bij de relatie. Het zorgt voorgeborgenheid, plezier en troost en draagt bij aan minder eenzaamheid. Daarom is het Pal voor u-themaboekje Wat als je meer intimiteit wenst? ontwikkeld.

Het themaboekje over intimiteit en seksualiteit bij een levensbedreigende ziekte bevat achtergronden, tips en ervaringsverhalen over de invloed van ziekte op intimiteit en seksualiteit. Lees het themaboekje om meer te weten te komen over hoe u intimiteit en seksualiteit bij een levensbedreigende ziekte kunt verbeteren en vindt tips om het gesprek met elkaar- en zorgverleners – aan te gaan. U vindt ook informatie over waar u terecht kunt voor de juiste hulp.

Woont of werkt u in Zuid-Holland Noord? Dan kunt u gratis exemplaren aanvragen door een e-mail te sturen naar info@transmuralis.nl.