Feature Image

Kennismaking met José de Korte

Met ingang van 5 februari ben ik met veel enthousiasme gestart als projectleider voor de projecten: Rondom de mens en Respijtzorg. Graag stel ik mezelf kort aan u voor.

Na het afronden van de Hogere Hotelschool Den Haag ben ik mijn loopbaan gestart binnen de hospitality branche. Binnen die branche heb ik diverse functies vervult en veel prachtige projecten & events mogen begeleiden.

In 2020 ben ik gaan werken bij het Nationaal Ouderenfonds. Met deze stap kon ik mijn commerciële en organisatorische vaardigheden inzetten voor een meer maatschappelijk doel. Iets waar ik al een langere tijd graag invulling aan wilde geven. Wat zou ik kunnen bijdragen aan de toekomstige maatschappelijke uitdagingen binnen zorg en welzijn? Door mijn ‘gastvrijheidsbril’ op te zetten en anders naar uitdagingen te kijken.

Na de periode bij het Nationaal Ouderenfonds heb ik in 2023 o.a. verschillende projecten bij Radius welzijn begeleid.

Ik zie ernaar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de missie en doelstellingen van Transmuralis. Daar wil ik mij vol energie voor inzetten, met een hands-on mentaliteit, een frisse blik en natuurlijk het hospitality DNA.

Zin in koffie?
Mocht je zin hebben om eens kennis te maken, laat het weten, dan drinken we een kop koffie. Neem contact met mij op via 071 36 28 220 of e-mail.

Ik zie uit naar onze samenwerking!