Feature Image

Introductie junior projectleider Amy Reinders

Per 1 maart ben ik gestart als junior projectleider met aandachtsgebied communicatie.

Amy Reinders

Ik ga in deze functie onze programmamanagers Marieke Zebregs en Anne Kors-Walraven ondersteunen bij in- en externe communicatie en bij de organisatie van scholingen voor zorgprofessionals binnen de netwerken CVA, Palliatieve zorg en Dementie.

Daarnaast focus ik mij op verbetering van de online zichtbaarheid van Transmuralis via online (social media) kanalen. Ook lever ik inmiddels al een actieve bijdrage aan het programma/project Acute Zorg ZHN en binnenkort volgen de projecten Warme overdracht en Klein leed, grote consequenties.

Over mij
Collega’s, ex-collega’s en studiegenoten omschrijven mij als analytisch, nauwkeurig, sociaal en oplossingsgericht. Mijn familie en vrienden karakteriseren mij als sportief, behulpzaam en attent. Ik ben opgegroeid in Lisse en ben bijna tien jaar woonachtig in Noordwijkerhout samen met mijn vriend. Ik geniet van wandelingen in en rondom het strand, de duinen en bossen. Als ik niet aan het wandelen of kickboksen ben, ga ik graag uit eten, naar theater of pas ik op mijn lieve neefjes en nichtjes.

Mijn achtergrond
Werken bij een zorgsamenwerkingsorganisatie is mij niet onbekend. Ik heb een aantal jaren voor Stichting Eurotransplant in Leiden gewerkt. Een bijzonder mooie organisatie die toewijzing van donororganen doet en waar 24/7 internationaal wordt samenwerkt om patiënten een ‘nieuw’ leven te bieden.

Het is voor mij ook niet nieuw om bij een organisatie te werken die deskundigheidsbevordering coördineert en faciliteert. De afgelopen jaren heb ik bij Boerhaave Nascholing, onderdeel van het LUMC, gewerkt als coördinator van bij- en nascholingen voor o.a. landelijke eerstelijns zorgprofessionals. Ik heb veel met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten samengewerkt om geaccrediteerde online en fysieke bij- en nascholing op te zetten.

Bij beide werkgevers heb ik veel ervaring opgedaan in communicatie/marketing en in organisatie van (wetenschappelijke) bijeenkomsten. De prettige en doelgerichte samenwerking met zorgprofessionals is hetgeen wat mij bindt aan het zorgwerkveld. De passie en motivatie die zorgprofessionals hebben om hun kennis te delen en patiëntenzorg te verbeteren vind ik geweldig om te zien! Dat heeft mij ook doen besluiten om bij Transmuralis te gaan werken.

Tot nu toe bevalt het uitstekend om een bijdrage te leveren aan de kwaliteitsverhoging en verbetering van de regionale samenhang in de zorg. Ik kijk uit naar onze toekomstige samenwerking!