Feature Image

Eerste nieuwsbriefspecial IZA regio Zuid-Holland Noord

Bijgaand treft u de eerste nieuwsbriefspecial over de laatste ontwikkelingen rondom het Integraal Zorgakkoord (IZA) in de regio Zuid-Holland Noord (ZHN). Hierin treft u om te beginnen een interview met Ton van Houten, voorzitter RvB Zorg en Zekerheid en Julius Terpstra, wethouder gemeente Leiden (mandaatgemeente IZA), gezamenlijk opdrachtgever voor het Regioplan IZA ZHN. Ook worden de recent ingediende en binnenkort in te dienen transformatieplannen toegelicht. Tot slot maak ik u graag alvast attent op het regio event IZA ZHN van 20 november a.s.

Deze nieuwsbriefspecial IZA, over alle regionale ontwikkelingen daaromtrent, zal de komende jaren periodiek worden uitgebracht. De eerstvolgende keer vertellen we u graag meer over de SPUK-IZA projecten. Benieuwd om wat voor projecten dit zoal gaat? Neem dan alvast een kijkje op de webpagina Integraal Zorgakkoord op onze website. Daar treft u bij de thema’s GGZ/Mentaal welbevinden, Ouderen en Gezonde leefstijl en gezondheidsvaardigheden een overzicht van de beoogde SPUK-IZA projecten. Op diezelfde webpagina vindt u ook informatie over hoe de regionale samenwerking in het kader van het IZA is vormgegeven.

Daarnaast blijven wij u natuurlijk, via onze reguliere nieuwsbrief, op de hoogte houden van alle andere activiteiten van Transmuralis.

Ik wens u veel leesplezier en een mooie zomer toe!

Veronique Bekendam
Directeur Transmuralis