Op 1 april ben ik begonnen als programmaleider Palliatieve zorg bij Transmuralis. Ik volg Maaike Scheffer op, die bij Transmuralis werkzaam blijft als programmaleider Juiste Zorg op de Juiste Plek. Hierbij stel ik me graag aan u voor.

foto Anne klein kopieHiervoor heb ik bij PZNL gewerkt als regioadviseur en ondersteunde en adviseerde ik de consultatieteams, netwerken en consortia Palliatieve zorg in de regio’s Zuidwest-Nederland en Noordelijk Zuid-Holland. Ik heb de zorgverleners en andere betrokkenen in de Transmuralis-regio als zeer gedreven en deskundig ervaren. Voor mijn functie bij PZNL ben ik werkzaam geweest bij twee patiëntenorganisaties. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat er bij alles wat we doen, gekeken wordt naar de impact daarvan op patiënten en hun naasten.

Ik ben 36 jaar en woon met mijn man en twee zoontjes in Haarlem. De regio Zuid-Holland Noord ken ik goed; ik ben opgegroeid in Lisse, waar mijn ouders ook nog wonen, en heb tijdens mijn studies Bestuurskunde en Geschiedenis in Leiden gewoond.

Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan het verder verbeteren van de palliatieve zorg in deze regio. Neem gerust contact met me op als u vragen heeft of persoonlijk kennis wilt maken. Dat kan via 06-45499894 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.