Op 31 januari kwamen geïnteresseerden weer (digitaal) bij elkaar om ervaringen uit te wisselen over leven met niet-aangeboren hersenletsel. Dit keer was Belinda van der Elst te gast en was het thema hulpmiddelen.

Belinda van der Elst is ervaringsdeskundige en trainer bij Hersenletsel.nl. Daarnaast is ze lid van de cliëntenraad van revalidatiecentrum Basalt . Belinda schrijft blogs op Instagram onder: Mijn leven met NAH en bovendien schrijft ze columns voor ‘Chronisch & Happy’ en voor de Hersenstichting.

Belinda was, voor haar twee herseninfarcten, werkzaam in de gezondheidszorg, als analist, teamleider en consulent. Ze heeft een taalcafé opgezet in Wateringen en zet zich nu in om NAH-ervaringsdeskundigen te betrekken bij de revalidatie van (nieuwe) patiënten zodat dit completer wordt. Ze is getrouwd, heeft 2 kinderen en woont in Rijswijk.

Belinda vertelde als gastspreker over haar revalidatietraject en welke hulpmiddelen haar hierbij hebben geholpen. Daarna volgde een levendig gesprek met de deelnemers.

De volgende bijeenkomst vindt plaats op 28 maart om 16:15 uur.
Wil je op de hoogte gehouden worden? Wil je zelf een keer iets vertellen over een thema?
Laat het weten en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.