Op 4 oktober vond de 3e (digitale) bijeenkomst plaats voor mensen met NAH en hun naasten in Zuid-Holland Noord. Dit keer ging het over het omgaan met (overweldigende) emoties. Het was weer een leerzame en fijne bijeenkomst.

Voor deze bijeenkomst was Evelien Jonkers te gast. Evelien is levensgenieter, coach, tweelingzus, verbinder, TEDx-spreker, sportief, ervaringsdeskundige mbt ziekte en herstel en natuurliefhebber. In 2010 liep ze op haar 28e NAH op door een sportongeluk.

Haar coachingspraktijk Mogelijkhedencoach is ze gestart in 2016. Haar expertises zijn:
• Denken in mogelijkheden
• Energie Management: hoe kan je meer doen met minder energie
• In je kracht blijven of je kracht terugvinden tijdens ziekte, letsel en herstel

Tijdens de bijeenkomst “Omgaan met overweldigende emoties” vertelde ze over haar eigen ervaring op dit gebied en gaf zij uitleg over de werking van je hersenen bij emoties.

Bekijk hier Eveliens TEDx-talk: The bridge between you, a pack of yoghurt and preventing a burn out.

Tijdens de bijeenkomst was er weer volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Op 6 december 2021 vindt de 4e bijeenkomst plaats (16:15-17:15). Dit keer gaan we het met elkaar hebben over HULPMIDDELEN bij NAH. Deelnemers die al eerder aanwezig waren krijgen opnieuw een uitnodiging toegestuurd. Wil je de uitnodiging ook ontvangen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.