Veerkracht is de kracht om met veranderingen en tegenslag om te gaan. Als je ongeneeslijk ziek bent, helpt dit je voldoening uit het leven te halen, ondanks alle beperkingen.

Pal voor u sept 2021Deze special van Pal voor u met persoonlijke verhalen, advies van deskundigen en met oog voor naasten, staat in het teken van veerkracht.

Veerkracht. De een beschikt er van nature meer over dan de ander. Maar je veerkracht vergroten is iets dat we allemaal kunnen leren. In deze speciale uitgave van Pal voor u leest u hoe.

Met persoonlijke verhalen
Ervaringsdeskundigen Mirjam en Hans vertellen hoe zij dat doen: jezelf aanpassen aan nieuwe situaties en genieten van alles wat nog wel kan. En cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen vertelt openhartig over haar moeilijke jeugd en hoe ze mede dankzij haar veerkracht het geluk vond.

Met advies van deskundigen
Omgaan met tegenslag. Eigen regie. Hoop. Verschillende deskundigen vertellen hoe je je veerkracht kunt vergroten en daarmee je kwaliteit van leven.

Met oog voor naasten
Als je zorgt voor iemand die ongeneeslijk ziek is, is het prettig als iemand aandacht heeft voor jou als naaste. Welke zorg en hulp is er voor jou als naaste?

Wilt u de Pal voor u gratis ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en het aantal Pal voor u’s dat u graag wilt ontvangen.