Op 20 april sloten ruim 50 eerstelijns professionals aan bij de digitale informatiebijeenkomst over de aansluiting bij Neuronet ZHN. Inmiddels hebben ruim 25 collega’s zich aangesloten en zijn nu vindbaar voor patiënten en verwijzers.

De afgelopen jaren is gewerkt aan een structuur voor het verbinden van (1e lijns) neuro- paramedici. Inmiddels zijn concrete stappen gezet om dit te realiseren. 1e lijns (neuro) paramedici uit de regio Zuid-Holland Noord kunnen zich nu aansluiten bij het reeds bestaande Neuronet (voorheen NeuroNet Haaglanden).

Wat zijn ook alweer de voordelen van deelname aan Neuronet?

  • Gezamenlijk met enthousiaste therapeuten uit je eigen regio werken aan de kwaliteit van zorg voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel.
  • Deelnemende therapeuten zijn makkelijk vindbaar voor verwijzers en patiënten via de website van Neuronet.
  • Afstemming met het CVA-netwerk in Zuid-Holland Noord.
  • Mogelijkheid tot deelname aan relevante scholingen georganiseerd door Neuronet.
  • Deelname aan gezamenlijke en innovatie projecten

De voorwaarden (kwaliteitseisen) die gesteld worden aan deelname kan je hier terugvinden.

Wil je je ook aansluiten? Via deze link kan je je aanmelden.

Bij vragen kan je ook eerst  contact opnemen met een van je collega’s:

José Nijboer, logopedist                                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Antoinette Frijns, logopedist                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anne Kluivers, fysiotherapeut                        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Froukje van der Waerden, fysiotherapeut     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ed Janssen, fysiotherapeut                           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ramona Pereira, fysiotherapeut                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Irene Verdouw, ergotherapeut                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joan Veldhuizen, Transmuralis                     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.