Eerstelijns fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten kunnen zich nu aanmelden bij NeuroNet ZHN en zijn zo beter vindbaar voor verwijzers en patiënten en kunnen kennis met elkaar delen.

De afgelopen jaren is gewerkt aan een structuur voor het verbinden van (1elijns) neuro-paramedici. Inmiddels zijn de eerste concrete stappen gezet om dit te realiseren. 1elijns (neuro) paramedici uit de regio Zuid-Holland Noord kunnen zich nu ook aansluiten bij het reeds bestaande NeuroNet. NeuroNet is een stichting met als doel het borgen en verbeteren van de kwaliteit van zorg voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in de eerste lijn.

Vanuit NeuroNet bestond er al langere tijd de wens om op te schalen naar de omliggende regio’s (Zuid-Holland Noord, Delft, Westland en Oostland). Gelukkig wordt deze wens ook onderschreven vanuit de omliggende regio’s. Binnen de verschillende CVA-ketens ontstaat de wens om de 1e lijn aan te laten sluiten bij de lokale CVA-ketens. NeuroNet is hiervoor een vehikel.

Wat zijn de voordelen van deelname aan NeuroNet?

  • Gezamenlijk met enthousiaste therapeuten uit uw eigen regio werken aan de kwaliteit van zorg voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel
  • Deelnemende therapeuten zijn makkelijk vindbaar voor verwijzers en patiënten via de website van NeuroNet
  • Afstemming met het bestaande CVA-netwerk in Zuid-Holland Noord
  • Mogelijkheid tot deelname aan relevante scholingen georganiseerd door NeuroNet

De groep professionals die zich inzet voor de oprichting van NeuroNet ZHN heeft een informatiebijeenkomst georganiseerd op 20 april voor 1elijns paramedici over het aansluiten bij NeuroNet ZHN (tot nu toe alleen Haaglanden). De opkomst was goed: 52 deelnemers!

Eerstelijns fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten kunnen zich nu aanmelden en zijn zo beter vindbaar voor verwijzers en patiënten en kunnen kennis met elkaar delen.

Via de website van NeuroNet kun je je aanmelden.

Bij vragen kun je ook eerst contact opnemen met een van de groepsleden:

José Nijboer, logopedie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Anne Kluivers, fysiotherapie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Froukje van der Waerden, fysiotherapie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ramona Pereira, fysiotherapie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Antoinette Frijns, logopedie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Irene Verdouw, ergotherapie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ed Janssen, fysiotherapie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joan Veldhuizen, programmaleider CVA Transmuralis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.