In 2018 won het Expertisecentrum Palliatieve Zorg (EPZ) van het LUMC de Jaarprijs palliatieve Zorg Impact met ‘Triviant Palliatieve Zorg’ voor artsen, arts-assistenten en verpleegkundigen.

Het EPZ van het Amsterdam UMC heeft het initiatief genomen om ook een versie voor verzorgenden te ontwikkelen. Het LUMC en Marente droegen bij aan deze nieuwe versie. Het spel kan gebruikt worden om op een interactieve wijze kennis over de vele aspecten van palliatieve zorg te vergroten.

Triviant palliatieve zorgHet spel kan worden gespeeld met 5-6 deelnemers of met maximaal 4 groepjes van 2-3 deelnemers.
Een consulent palliatieve zorg heeft de leiding en kan een antwoord toelichten en of aanvullende informatie geven. Een klinische les of teamoverleg is bijvoorbeeld een prima gelegenheid om het spel in te zetten en zo
de kennis over palliatieve zorg te toetsen.

Er zijn twee versies van het Triviant spel beschikbaar:
- Een versie voor artsen, arts-assistenten en verpleegkundigen.
- Een versie voor verzorgenden.

Bestellen
Voor € 55,- kun je in het bezit komen van een compleet spel (groot speelbord, vragenset, pionnen, triviantjes, een dobbelsteen en een speluitleg).

Geïnteresseerd in één of meer spellen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld daarbij duidelijk in welke versie (voor artsen, arts-assistenten en verpleegkundigen of voor verzorgenden) u geïnteresseerd bent.