Vanaf het moment dat iemand hoort dat hij ongeneeslijk ziek is, is de behoefte aan informatie groot. In het magazine Pal voor u vertellen deskundigen en mensen die dit zelf meemaken waar je mee te maken kunt krijgen en hoe je hiermee om kunt gaan.

AfbeeldingPal voor u sept 2020In de 10e editie van Pal voor u-magazine vindt u onder meer uitgebreide informatie en tips over voeding en eten in de palliatieve fase. Ter gelegenheid van deze editie is het magazine vernieuwd en dikker dan ooit.

De Pal voor u is een praktisch en informatief magazine. Mensen die ongeneeslijk ziek zijn kunnen baat hebben bij de verhalen die dit magazine biedt, over contact met lotgenoten bijvoorbeeld. Of over praktische (geld) zaken. Of over de veranderingen die ziekte met zich mee kan brengen. Bij het tijdschrift is ook een regionaal katern gevoegd. Hierin vindt u een praktisch overzicht met alle palliatieve zorgorganisaties in de regio.

De inhoud van de jubileumeditie bevat o.a.:

  • Jochem van Gelder, ambassadeur van Energy4all: ‘Ook zieke kinderen moet je normaal behandelen’
  • Leven in onzekerheid: hoelang heb ik nog?
  • Huisarts Mirjam is nu zelf patiënt: ‘Ziek zijn betekent niet dat je niet meer van de bank komt’
  • Dit doet de fysio-, ergo- en muziektherapeut
  • Patiënt & partner: ‘Het voelde alsof we de doodstraf hadden gekregen’

Wilt u Pal voor u gratis ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.