Veel mensen krijgen gedurende hun leven te maken met een hersenaandoening. 

Gelukkig kun je een aantal dingen zelf doen om je hersenen in een zo goed mogelijke conditie te houden en het risico op een hersenaandoening te verkleinen.

De hersenstichting heeft de HersenCoach, een programma waarmee je gecoacht wordt om je hersengezondheid te verbeteren, ontwikkeld.De Hersencoach

Hoe houd je je hersenen gezond? Je kunt zelf veel doen om je hersenen in conditie te houden. Gezonde voeding, voldoende slaap en regelmatig bewegen kunnen helpen om je hersenen zo gezond mogelijk te houden en het risico op hersenaandoeningen te verkleinen. Ook is het belangrijk om je hersenen te blijven uitdagen.

Wanneer je actief wilt werken aan de gezondheid van je hersenen, meld je dan aan voor de online training van HersenCoach. Een training van 7 weken, waarin je met wetenschappelijk onderbouwde tips van experts en concrete opdrachten aan de slag kan om de hersengezondheid te verbeteren. Doe mee met de HersenCoach!

Wil jij of jouw patiënt, onder begeleiding van Hersenexperts, online gecoacht worden om de hersengezondheid te verbeteren? De HersenCoach is een programma van 7 weken waarin je iedere zondag van start gaat met een nieuw onderwerp en een nieuwe opdracht voor de week.

Hier kun je je aanmelden voor de HersenCoach.