logo hersenzHelaas gaat de geplande bijeenkomst van 5 oktober a.s. niet door. U kunt wel een individuele afspraak maken. Behandelaren van Hersenz geven u graag informatie.

Tijdens deze afspraak kunt u met een behandelaar van Hersenz in gesprek gaan over wat de behandeling inhoudt en welke resultaten worden geboekt op cognitief en fysiek vlak. Uiteraard is er ook ruimte voor eventuele vragen van uw kant.    

U kunt altijd bellen of mailen als u vragen of opmerkingen heeft. Neem dan contact op met de hoofdbehandelaar van Hersenz (Eeke Harting) via 06 52 45 74 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemiva-SVG Groep maakt deel uit van het netwerk CVA Zuid-Holland Noord.

Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Ook in de chronische fase worden de gevolgen soms nog ervaren; vaak moe, vergeetachtig, snel boos of zich niet goed kunnen concentreren. Met de behandeling van Hersenz leert de patiënt en de naasten om te gaan met de ingrijpende veranderingen in het leven. Er wordt geleerd de energie goed te verdelen en handig om te gaan met bijvoorbeeld vergeetachtigheid, concentratieverlies of de moeite met organiseren. Ook werken ze aan de fysieke conditie.