Het boek Zoektocht naar een ander leven is een gedeelte uit het dagboek van Ans Mourits-Pietersen vanaf het moment dat haar man op 62-jarige leeftijd werd getroffen door een herseninfarct. U kunt gratis een exemplaar bij Transmuralis komen ophalen. Graag vooraf even mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het boek Zoektocht naar een ander leven is een gedeelte uit het dagboek van Ans Mourits-Pietersen vanaf het moment dat haar man op 62-jarige leeftijd werd getroffen door een herseninfarct. Hij was sterk, gezond en als kleine zelfstandige hard werkend tot die fatale dag. Lichamelijk herstelde hij goed, maar niettemin was er een lange, moeizame weg te gaan.

Ans heeft haar verhaal gepubliceerd omdat een groot aantal patiënten maar ook de partners en kinderen soms in een isolement raakt en zich onbegrepen voelt.

Netwerk coördinator Lumien van der Meer kwam met het echtpaar in contact toen zij een presentatie gaf bij de patiëntvereniging Hersenletsel.nl. Het echtpaar heeft 250 boeken aan het netwerk geschonken om professionals een hart onder de riem te steken en hen te bedanken voor het fantastische werk dat zij doen. Gezamenlijk hebben zij afgesproken de boeken te verspreiden onder de professionals die binnen de werkgroepen van het netwerk CVA betrokken zijn.