Het nieuwe Pal voor u-magazine is uitgebracht en via Transmuralis te bestellen. Wilt u deze magazines ontvangen om uit te reiken aan mensen in de palliatieve fase en hun naasten?

Geef dan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan hoeveel exemplaren u wilt ontvangen.

Het volgende staat centraal in het nieuwe magazine: het leven gaat door, ook als u geconfronteerd wordt met een ongeneeslijke ziekte of kwetsbare gezondheid. Dat klinkt misschien raar, want als u te horen krijgt dat u niet meer beter wordt, staat de wereld stil. Het is een heftige mededeling, die veel emoties oproept, zoals angst, verdriet en onzekerheid.

Een ongeneeslijke ziekte betekent niet meteen het einde van het leven. Dat kan nog weken, maanden en soms zelfs jaren duren. Maar het is wel het begin van een nieuwe levensfase, waarin van alles gaat verschuiven. In deze levensfase kan palliatieve zorg veel voor iemand doen. Daarover leest u meer in het nieuwe Pal voor u-magazine Het leven gaat door.

Pal voor u sept 2023