Ik ben op 9 januari nieuw gestart bij Transmuralis en stel mezelf via deze weg graag aan u voor. Naast mijn functie als programmacoördinator Juiste Zorg Op de Juiste Plek / Regioplan IZA ZHN, heb ik ook respijtzorg en geestelijke verzorging in mijn portefeuille.

Alles bij elkaar een heel divers takenpakket dus.

Manon Hekman foto website 2

De regio Zuid-Holland Noord is niet geheel nieuw voor mij. Na mijn studies verpleegkunde en gezondheidswetenschappen ben ik begonnen bij het Voedingscentrum, waarna ik de overstap heb gemaakt naar de GGD Hollands-Midden. Daar heb ik onder meer een regionaal meerjarenprogramma ‘Gezond eten en bewegen’ opgezet en gecoördineerd. De afgelopen 14 jaar was ik werkzaam bij ZonMw. Ik heb daar jaren als senior programmamanager gewerkt en vanuit die hoedanigheid diverse adviestrajecten, subsidieprogramma’s en samenwerkingsverbanden gecoördineerd. De laatste 3,5 jaar was ik binnen ZonMw hoofd van het cluster Ouderen. Het landelijke subsidieprogramma Juiste Zorg Op de Juiste Plek was een van de programma’s die binnen mijn cluster viel.

En nu dus weer terug naar de regio, een hele bewuste keus. Deze plek binnen het regionale samenwerkingsverband ZHN voelt voor mij als een cadeautje. In de combinatie van de functie, de regionale setting, het domeinoverstijgende karakter en de zorginhoudelijke thema’s komt voor mij heel veel van wat ik heb gedaan, belangrijk vind en waar ik energie van krijg, samen. Een proces van samen innoveren, bouwen, vallen en opstaan, leren en waarin we ook bereid zullen moeten zijn over onze eigen schaduw heen te springen. Ik heb heel veel zin in dit avontuur.

En verder…….Ik woon in Leidschendam, samen met mijn partner en onze 3 puberzonen. In mijn vrije tijd onderneem ik graag gezellige dingen met mijn gezin, familie en vrienden, verlies ik me graag in een goed boek, ben ik zo nu en dan te vinden op de padelbaan en ga ik graag naar de film, het theater of lekker uit eten. Ook doe ik vrijwilligerswerk in Hospice Het Vliethuys in Voorburg.

Naast dat ik me volop aan het inlezen/-werken ben in de verschillende dossiers, heb ik ook al diverse kennismakingsgesprekken gevoerd. Verder is mijn aanpak vooral om maar gewoon lekker aan de slag te gaan. Wat mij betreft de prettigste manier om er goed in te komen.

Neem gerust contact met me op als u vragen heeft of persoonlijk kennis wilt maken. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 29 39 77 00. Mijn reguliere werkdagen zijn maandag t/m donderdag.