Ben jij professional en werk jij met mensen die ongeneeslijk ziek zijn, hun naasten en of nabestaanden, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Het Consortium Propallia wil met het project Inventarisatie deskundigheid palliatieve zorg een overzicht krijgen van beschikbare en gewenste deskundigheid van professionals. Vandaar dit verzoek aan jou om deel te nemen aan een vragenlijst.

De Kerngroep van Propallia zal de resultaten gebruiken om gerichte acties te ondernemen voor deskundigheidsbevordering en het vergroten van de toegankelijkheid van beschikbare kennis en expertise in het werkgebied van Propallia.

De onderzoeksgegevens worden anoniem verwerkt in het eindverslag van het project. Persoonlijke gegevens worden alleen met toestemming gedeeld met de netwerkcoördinatoren in de Propallia regio.

In april wordt het project met een inhoudelijke bijeenkomst afgesloten. Daar worden o.a. de resultaten van de vragenlijst gedeeld. De uitnodiging met het definitieve programma wordt later verstuurd.

Ga hier naar de vragenlijst.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. De sluitingsdatum voor de vragenlijst is vrijdag 3 maart.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de projectleiders: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dank je wel voor je medewerking, dit waarderen we!