Op 9 februari kwam het Algemeen Bestuur van Transmuralis bijeen waarbij stil werd gestaan bij een belangrijk moment van Transmuralis: ons 10-jarig bestaan!!

Dit jubileum van 10 jaar samenwerken door ruim 30 zorgorganisaties en de verzekeraar in de regio Zuid-Holland Noord is een mijlpaal waar jullie als professionals, medewerkers, managers en bestuurders trots op mogen zijn. Veel dank gaat dan ook uit naar een ieder die hier de afgelopen jaren zijn steentje aan heeft bijgedragen. Dankzij en door jullie is Transmuralis geworden wat het nu is! 

Zoals eerder aangekondigd gaan we deze mijlpaal op 10 mei uitgebreid met jullie vieren. Op onze website vind je het programma en het inschrijfformulier. Komt allen en laat je inspireren!

Het algemeen bestuur van Transmuralis

Bestuur_Transmuralis_verkleind.jpg

Op de foto: v.l.n.r. Pieter Stenger (coöperatie Rijn en Duin), Annemijn van Hemel (ActiVite), Benjamin Martens (Libertas Leiden), Yvonne Wilders (Alrijne Zorggroep), Lia de Jongh (Topaz, vz), Milja Matthijsen, vervanger van Dick Koster (De Limes), Veronique Bekendam (Transmuralis), Willem Wiegersma (Basalt), Ton van Houten (Zorg en Zekerheid)

Op de foto ontbreken: Martin Schalij (LUMC ), Heidi van den Brink (Marente), Sam Schoch (GGZ Rivierduinen) en Sjaak de Gouw (GGD HM)