Feature Image

Informatiegids en Hulpgids Palliatieve zorg

Informatiegids Palliatieve zorg (Uitgave 2022)


Alle zorgverleners die palliatieve zorg verlenen, zijn door het netwerk Palliatieve zorg voor u gebundeld in een Informatiegids Palliatieve zorg. In deze regionale informatiegids staan de adressen van organisaties en instellingen die palliatieve zorg bieden in onze regio.

Heeft u interesse in een gedrukt exemplaar? U kunt deze bestellen door een e-mail te sturen naar info@transmuralis.nl. Als u aangeeft hoeveel exemplaren u wilt ontvangen, zorgen wij dat ze uw kant opkomen. 

Tussentijdse wijzigingen worden bijgehouden in een erratum. Deze opent u hier.

Magazine Pal voor u


Het leven gaat door, ook als u geconfronteerd wordt met een ongeneeslijke ziekte of kwetsbare gezondheid. Dat klinkt misschien raar, want als u te horen krijgt dat u niet meer beter wordt, staat de wereld stil. Het is een heftige mededeling, die veel emoties oproept, zoals angst, verdriet en onzekerheid.

Een ongeneeslijke ziekte betekent niet meteen het einde van je leven. Dat kan nog weken, maanden en soms zelfs jaren duren. Maar het is wel het begin van een nieuwe levensfase, waarin van alles gaat verschuiven. In deze levensfase kan palliatieve zorg veel voor iemand doen.

Hierover leest u meer in het Pal voor u-magazine Het leven gaat door.

Bent u woonachtig in Zuid-Holland Noord en wilt u een Pal voor u ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@transmuralis.nl.