De opdrachtgevers voor deze app zijn het LUMC, Alrijne Zorggroep, Knooppunt Ketenzorg en het netwerk Dementie (via Transmuralis en is bedoeld voor zorgprofessionals in de regio Zuid-Holland Noord.

Sleutelnet beheert en coördineert de database.

Waarom?

 In de regio Zuid-Holland Noord hebben diverse typen zorgverleners aangegeven dat collega-zorgverleners, zorgpartijen en regionaal gemaakte werkafspraken niet altijd gemakkelijk vindbaar zijn. De Zorgapp ZHN biedt daar een oplossing voor. Door gebruik van de app wordt een optimalisatie van de samenwerking nagestreefd.

Voor wie

De app is bedoeld voor zorgprofessionals in de regio Zuid-Holland Noord. In theorie kan elke zorgprofessional baat hebben bij de app, maar in eerste instantie is de app beschikbaar gesteld voor zorgverleners betrokken bij dementiezorg, medisch specialisten en zorgverleners uit de eerste lijn (met name de huisartsen) die deelnemen aan Knooppunt Ketenzorg.

Ik wil de app gebruiken

Hoe kan je een account krijgen?

Professionals die bij een organisatie werken die aangesloten is bij Transmuralis, kunnen een account krijgen. Elke organisatie heeft een contactpersoon. Weet u niet wie uw contactpersoon is, neem dan contact op met Joan Veldhuizen.

Als je niet bij Transmuralis aangesloten bent, kijk dan hier.