Publieksinformatie

Publieksinformatie is te vinden op de volgende websites:

Alzheimer cafe's in de regio

Alzheimer Café Leiden e.o. 
SBO de Vlieger, Boerhaavelaan 298 te Leiden
 
Wooncentrum Westerhove, Anna van Buurenlaan 147 te Alphen aan de Rijn
 
Ontmoetingscentrum ’t Pluspunt, Henri Dunantplein 28 te Hillegom

Is een ‘reizend’ café (de ene maand in gemeente Kaag en Braassem, de andere maand in gemeente Nieuwkoop)

Zwanenburgstraat 62 te Katwijk Aan Zee
 
AJan van Brabantweg 1, Sassenheim
 
Alzheimer Café Voorschoten
Ruimte Plus, Merelhof 7-11 te Voorschoten
 

Informatiegids dementie

Hieronder vindt u de link naar de informatiegids dementie Zuid-Holland Noord. In deze gids vindt u een overzicht van de aanwezige hulp-, zorg- en ondersteuningsmogelijkheden voor mensen met dementie en hun naasten. De gids is bedoeld voor zowel mensen die in het persoonlijk leven met dementie te maken hebben als beroepsmatig betrokkenen. De gids is in gedrukte vorm verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld hierbij het aantal gidsen dat u wilt ontvangen en uw adres.

De meest recente versie van de gids is steeds de digitale versie. Als u zelf wijzigingen wilt doorgeven voor de gids kunt u een bericht sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De wijzigingen kunnen worden opgenomen in het erratum. Eens per maand worden de wijzigingen uit het erratum verwerkt in de digitale versie. Het netwerk dementie zal bepalen wanneer er weer een nieuwe gedrukte versie van de gids verschijnt.

Informatiegids dementie ZHN 2019 V3

Respijtzorg

In opdracht van het netwerk dementie heeft Paul de Vreede onderzoek gedaan naar respijtzorg. De resultaten zijn samengevat in een rapport. In het rapport staan ook duidelijk de actiepunten aangegeven die nodig zijn voor een effectief aanbod van respijtzorg in onze regio. Op het bijbehorende factsheet staat overzichtelijk de samenvatting van het rapport.
U kunt hier het rapport openen.
U kunt hier het factsheet openen.

© 2013 Transmuralis