• slide1.jpg
 • slide2.jpg
 • slide3.jpg

Netwerkbijeenkomst Jonge mensen met dementie

 Registratie gesloten
 
97
Categorie
Dementie
Datum
14-05-2019 16:30
Locatie
ActiVite - Simon Smitweg 8
Leiderdorp
Aantal beschikbare stoelen
97
Beschikbare stoelen
Geen plaatsbewijzen meer voor deze datum
Telefoon
071-3628220
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor geïnteresseerde zorgprofessionals werkzaam in ons dementienetwerk

 

We hebben het maximale aantal inschrijvingen bereikt. Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden? Stuurt u een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarbij uw e-mailadres en telefoonnummer. Als er op het laatste moment afmeldingen zijn, kunt u wellicht nog deelnemen.

Tijdens deze bijeenkomst komen allereerst René en Liza aan het woord, die zelf te maken hebben met dementie op jonge leeftijd. Zij delen wat dit in het dagelijks leven voor hen betekent.

Freek Gillissen, verpleegkundig consulent dementie van het Alzheimercentrum (locatie Vumc) vertelt over diagnostiek bij dementie op jonge leeftijd en het vervolgtraject.

Ingeborg Kleemans (Specialist Ouderengeneeskunde) en Edith de Jong (GZ-psycholoog), werkzaam bij Marente, nemen ons mee in de specifieke aandachtsgebieden binnen het behandel -en zorgprogramma.

Praktische informatie:
16:30u Inloop
17.00u Start programma
20.00u Afsluiting & borrel

Halverwege het programma is een pauze waarbij voor een kleine maaltijd wordt gezorgd. Heeft u dieetwensen, kunt u dit per email doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mailt u voor meer informatie of dieetwensen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Powered by iCagenda

NIEUWS

22-07-2019

Nieuwsbrief juli 2019

Bent u benieuwd naar het laatste Transmuralis-nieuws uit de regio? U leest het in de nieuwsbrief van juli.

Lees meer ...

03-06-2019

Nieuwsbrief juni 2019

Bent u benieuwd naar het laatste Transmuralis-nieuws uit de regio? U leest het in de nieuwsbrief van juni.

Lees meer ...

08-04-2019

Sportief Transmuralis

Op vrijdag 5 april vond de 44ste Leidsch Dagblad Singelloop plaats. Als Leidse stichting in de gezondheidszorg kon Transmuralis natuurlijk niet achterblijven bij deze Singelloop van 7 kilometer die nota bene voor haar deur langskomt.

Lees meer ...

 • Voor zorgverleners

  Zelfevaluatie palliatieve zorg Zorgorganisaties streven naar de beste kwaliteit van palliatieve zorg voor patiënten en hun naasten. Om deze...

  Lees meer...

 • CVA

  Een beroerte of Cerebro Vasculair Accident (CVA) heeft een grote impact op iemands leven en op dat van de omgeving. Het is een plotselinge...

  Lees meer...

 • Dementie

  Dementie is de naam voor een combinatie van symptomen (een syndroom), waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. Dementie is...

  Lees meer...

 • Palliatieve zorg

  Wat is palliatieve zorg? De palliatieve fase begint op het moment dat genezing niet (meer) mogelijk is. Omdat iemand niet meer kan genezen en nog...

  Lees meer...

Netwerken & Projecten

AGENDA

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

logos-transmuralis-footer

© 2013 Transmuralis