• slide1.jpg
 • slide2.jpg
 • slide3.jpg

Ontmoetingsgroep: Leven en sterven

Categorie
Palliatieve zorg
Datum
6-11-2018 10:00
Locatie
Scarabee - Oude Vest 17
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijlage
De overige data zijn 13, 20 en 27 november en 4 en 11 december

Ziekte en dood zijn nog steeds een taboe. Soms hebben we gewoon te weinig informatie en soms zitten we vast in eigen denkbeelden. Erover delen helpt.
 
Er wordt gewerkt in een kleine groep van 6 à 8 deelnemers. Vooraf is er een telefonisch kennismakingsgesprek, waar je ook al je vragen kan stellen. De start is op dinsdagmorgen  6 november. De overige data zijn 13, 20 en 27 november en 4 en 11 december. Tijd 10.00-12.00 uur. 

De kosten zijn afhankelijk van het inkomen: €60,-/ €120,-/ €180,-

Meer informatie en/of aanmelden kan bij de begeleidster Nynke Humalda, Maatschappelijk werker, Tekentherapeut, ervaringsdeskundige m.b.t kanker en leraar Vipassana meditatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Powered by iCagenda

NIEUWS

26-09-2018

De nieuwe Pal voor u is uit

De nieuwe uitgave Pal voor u Ik leef bij de dag is uitgebracht. Het magazine deelt informatie en ervaringen over omgaan met een ongeneeslijke ziekte. In deze editie deelt voetbalcoach Foppe de Haan (75) een mooi persoonlijk verhaal. Op jonge leeftijd verloor hij zijn moeder, ze was psychisch ziek. Hij las veel boeken over het rouwproces.

Lees meer ...

27-08-2018

Nieuwe naam Stichting Terminale Thuiszorg

De Stichting Terminale Thuiszorg door vrijwilligers Leiden en omstreken gaat verder onder een nieuwe naam: Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Leiden en Omgeving (kortweg VPTZ Leiden en omgeving).

Lees meer ...

09-08-2018

Fortis in unum voor werknemers met NAH

Op 30 oktober 2018 organiseert Effectyf een ronde tafel bijeenkomst voor huisartsen, revalidatieartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen. Want als het gaat om de re-integratie van werknemers met niet-aangeboren hersenletsel, dan maakt een goede verbinding tussen deze (sociaal) geneeskundigen hét verschil.

Lees meer ...

 • Voor zorgverleners

  Handreiking omgaan met hoop Mensen met een korte levensverwachting kunnen veel hoop hebben. Zelfs hoop op genezing, ondanks besef van prognose.  Veel...

  Lees meer...

 • CVA

  Een beroerte of Cerebro Vasculair Accident (CVA) heeft een grote impact op iemands leven en op dat van de omgeving. Het is een plotselinge...

  Lees meer...

 • Dementie

  Dementie is een verzamelnaam voor aandoeningen van het brein die gekenmerkt worden door stoornissen in de verstandelijke vermogens zoals het...

  Lees meer...

 • Palliatieve zorg

  Wat is palliatieve zorg? De palliatieve fase begint op het moment dat genezing niet (meer) mogelijk is. Omdat iemand niet meer kan genezen en nog...

  Lees meer...

Netwerken & Projecten

AGENDA

logos-transmuralis-footer

© 2013 Transmuralis