Netwerkbijeenkomst Dementie en Palliatieve zorg

 Registratie gesloten
 
248
Categorie
Algemeen
Datum
14-11-2018 17:30
Locatie
LUMC, Burumazaal geb. 3 - Albinusdreef 2, 2333 ZA Leiden
Aantal beschikbare stoelen
248
Beschikbare stoelen
Geen plaatsbewijzen meer voor deze datum
Telefoon
0713628220
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijlage
Thema: Alle dagen afscheid

Onze netwerkavond is helaas volgeboekt. Alleen voor netwerkleden is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Niet alleen voor iemand met dementie, maar ook voor een naaste van iemand met dementie, begint het afscheid nemen en het rouwen al lang vóór het sterven. De naaste gaat steeds minder lijken op de persoon die hij of zij ooit was en het is steeds moelijker om contact te krijgen. Hierdoor neemt de naaste beetje bij beetje afscheid. Dat gaat gepaard met ingrijpende en verwarrende emoties, omdat de naaste nog niet echt dood is.

Tijdens deze netwerkavond staan we stil bij het proces van rouw en afscheid en bij de zingeving bij dementie tijdens de weg naar het levenseinde. Daarbij is Nederland een multiculturele samenleving geworden. Geestelijk verzorgers vanuit verschillende levensbeschouwingen vertellen ons hoe we mensen in de palliatieve fase kunnen begeleiden vanuit diverse rituelen en geloof.

Inloop vanaf 17.00u.
Halverwege het programma is een pauze met een hapje en een drankje.

 
 

Powered by iCagenda

© 2013 Transmuralis