Feature Image

Scholingsavond ‘Omgaan met dementie & psychische kwetsbaarheden’ – II

Wanneer

14 oktober 2024    
17:00 - 20:00

Reserveringen

Aanmelden

Waar

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten, Zuid Holland, 2252 HH

Categorie

Dementie & een depressie uitgelicht. Vernieuwd programma!

Inhoud
De bijeenkomst Omgaan met dementie & psychische kwetsbaarheden is een interactieve sessie, waarin met een lach en een traan een spiegel wordt geboden aan de aanwezigen. Theatergroep Ervarea verzorgt het inhoudelijke programma deze avond. Ervarea biedt in 2024 een vernieuwd programma aan, dus schrijf u ook in als u al eerder een scholingsavond met Ervarea hebt bijgewoond. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden en korte oefeningen worden de deelnemers uitgedaagd na te denken over hun omgang met mensen met dementie. Eerdere deelnemers geven aan dat de avond diepe indruk op hen heeft gemaakt!

Doelgroep: 
Casemanagers dementie, verpleegkundigen en verzorgenden uit zowel de thuiszorg als de intramurale setting, activiteitenbegeleiders, welzijnsmedewerkers en andere professionals met interesse voor dementie.

Locatie: 
Filmtheater Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, 2252 HH Voorschoten

Theatergroep Ervarea:
De kracht van Ervarea ligt in een interactieve en speelse manier van het aanbieden van scholingen en visievraagstukken. Dit doen zij door principes uit het improvisatietheater in te zetten. De kennis gaat leven door herkenbare voorbeelden en de interactieve manier waarop zij dit brengen. Met een dosis humor en het denken in mogelijkheden ontstaat een sfeer waarin het out of de box denken jullie verder helpt.

Zie voor meer informatie: Welkom bij ervarea, leren door beleven. | Ervarea

Programma:
16.30 uur Inloop, ontvangst met koffie & thee & fris

17.00 uur Welkom en start inhoudelijk programma

18.00 uur Pauze met soep en broodjes

18.30 uur Vervolg inhoudelijk programma

20.00 uur Afsluiting

Kosten:
De scholing wordt gratis aangeboden aan medewerkers van organisaties, die lid zijn van het netwerk Dementie van Transmuralis. Voor overige deelnemers bedragen de kosten €25,-. Netwerkleden krijgen voorrang bij inschrijving. Bent u onderaannemer van een Transmuralis lid? Meld u dan aan onder de naam van de desbetreffende organisatie.

Annuleringsvoorwaarden:
U kunt zich kosteloos afmelden tot uiterlijk 48 uur vóór aanvangstijdstip van de bijeenkomst. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@transmuralis.nl. Indien u zich niet tijdig schriftelijk afmeldt, brengen wij €25,- bij u in rekening.

Let op!
Transmuralis is overgegaan op een nieuw websysteem. Daardoor is uw registratie mogelijk verloren gegaan. Indien u 1 week voorgaand aan deze scholing geen bevestigingsmail heeft ontvangen, verzoeken wij u om opnieuw te registreren voor deze bijeenkomst. Bij twijfel of vragen kunt u ook altijd een e-mail sturen naar info@transmuralis.nl.

Reserveringen

Tickets

Registratiegegevens

Overzicht aanmelding

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00