Dementie, de toekomst dichterbij

 Aanmelding gesloten
 
91
Categorie
Dementie
Datum
woensdag 13 december 2017 16:00
Locatie
Hilton Garden Inn hotel - Willem Einthovenstraat 3, 2342 BH Oegstgeest
Aantal beschikbare stoelen
100
Beschikbare stoelen
9
Telefoon
071-3628220
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijven vanaf nu mogelijk!

Deze netwerkavond organiseert Transmuralis samen met het netwerk Amstelland/de Meerlanden. U kunt zich aanmelden via de button Registreer Nu, rechtsboven aan deze pagina. Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers. Voor dit evenement is geen accreditatie aangevraagd. U kunt bij het veld bignummer 4 nullen invullen.

  • 16.00u inloop, Hilton Garden Inn, Willem Einthovenstraat 3 te Oegstgeest
  • 16.30u start programma (halverwege wordt gepauzeerd voor een pauzehap)
  • 20.00u einde programma, met aansluitend informele borrel

Het programma:

  • Robbert Huijsman, programmamanager Dementiezorg Voor Elkaar en coördinator van het landelijk Actieplan Dementie, neemt als keynotespreker ons mee in de landelijke ontwikkelingen die nu spelen en die ons te wachten staan. Daarbij besteedt hij ook aandacht aan de manier waarop wij als organisaties met elkaar samenwerken en hoe dat verandert.
  • Juliëtte Neomagus van Zorg en Zekerheid geeft samen met Lilja Perdijk van de gemeente Leiden een inkijkje in hoe zij als financiers gaan samenwerken.
  • Wat brengt de digitale nabije toekomst in onze eigen regio ons? Trudis Schroijen, projectleider ketenzorg dementie Amstelland/de Meerlanden, laat zien wat een leerplein dementie is.
  • Pieter de Jong, directeur intramurale dienstverlening bij ActiVite, geeft een update over het project Expertisenetwerk Dementie. Als primeur krijgt u daarbij alvast een demonstratie van de transmurale zorgapp die in Zuid-Holland Noord gelanceerd zal worden.
  • Is er een verband tussen bloeddruk en probleemgedrag bij mensen met dementie? Rosalinde Poortvliet, senior huisartsonderzoeker bij het LUMC, vertelt over het onderzoek dat zij hiernaar doet.
  • Last but not least: het talent van mensen met dementie benutten, dat kan! Laat u inspireren door DemenTalent.

Vervoer
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het hotel.
Op de Wassenaarseweg stopt bus 57, bij Corpus stopt bus 37 en bij het Transferium (ongeveer 8 minuten lopen) stoppen bus 30/31/38.

 
 

Powered by iCagenda

© 2013 Transmuralis